Hypotheken

Uw droomhuis vinden is één ding! De hypotheek en alles wat daarbij komt is twee! Voordat u de sleutel in uw handen hebt, moeten er veel knopen doorgehakt worden!

Een hypotheek kiest u niet zonder dat u eerst een goed advies hebt ingewonnen. Immers, het kopen van een huis is dé grootste uitgave die iemand doet in zijn leven. Dan ga je zeker niet over één, en zelfs niet twee nachten ijs.

Als u ons vertelt wat uw dromen zijn over uw eigen huis, dan vertellen wij u precies of u ze kunt waarmaken. Met onze onafhankelijke deskundigheid en ons netwerk bent u altijd verzekerd van de beste offerte! Het gaat tenslotte om uw droomhuis!

Hypotheekvormen

Zoveel mensen, zoveel wensen! Dat geldt ook voor uw hypotheekvorm. U hebt de keuze uit vaste of variabele rentevormen. Korte of langere looptijd. Meer risico of juist meer zekerheid. Het is tegenwoordig teveel om op te noemen. En dat gaan we ook zeker niet doen op dit moment. Want uiteindelijk komt het er op neer dat we de beste hypotheek vinden voor uw persoonlijke situatie. Dan zijn al die hypothekensoorten ook niet meer zo interessant. Samen met u zoekt de Attentiv adviseur gewoon de beste hypotheekvorm die er voor u bestaat. Daar kunt u op vertrouwen….. Vraag gewoon advies over de juiste hypotheekvorm voor u!

Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is een garantie die u onder bepaalde voorwaarden kunt krijgen als u een hypotheek afsluit voor de aankoop of verbouwing van een woning. Een hypotheek betekent een financiële verplichting voor een groot aantal jaren. Naast de kosten is het daarom belangrijk om ook rekening te houden met eventuele risico’s. Wat gebeurt er bijvoorbeeld wanneer u werkloos of arbeidsongeschikt raakt of wanneer uw relatie onverhoopt wordt beëindigd? Een forse terugval van het inkomen is in dergelijke gevallen niet uit te sluiten en kan zelfs leiden tot gedwongen verkoop van uw woning.

Met NHG loopt u als (toekomstig) eigenaar van een woning minder risico en daarnaast kunt u profiteren van een aantrekkelijke korting op uw hypotheekrente.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor NHG of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Second opinion

Als u al een hypotheekofferte hebt, dan kunt u bij Attentiv ook terecht voor een second opinion. Zeker als u twijfelt over de aanbieding die u nu in handen hebt. Een verkeerde keuze leidt immers tot veel narigheid in de komende jaren.

Wij geven altijd onze objectieve en vrijblijvende mening. Daar gaat het u tenslotte ook om. Als u dat wenst bewijzen we onze objectiviteit door een tegenofferte te doen. Ook vrijblijvend natuurlijk.

Een hypotheek is niet zomaar iets! Door een second opinion krijgt u net die extra zekerheid als het om een dergelijke belangrijke keuze gaat! Meer informatie over een second opinion?

Contact

Contact

Neem telefonisch contact op tussen 8.30 en 17.00 op werkdagen via
0492 - 468 817.
Afspraak maken