Verzekeringen

Het zekere voor het onzekere nemen!

Voor bepaalde zaken moet u zich nu eenmaal verzekeren. Eerlijk gezegd is die zekerheid ook wel een lekker gevoel. Bij een verzekering hoopt u natuurlijk dat u hem nooit hoeft te gebruiken. Maar als het onverhoopt nodig is, dan is het toch goed dat u een verzekering hebt afgesloten.

U kunt bij ons terecht voor schadeverzekeringen, levensverzekeringen en inkomensverzekeringen.

Voor meer informatie kunt u uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen.

Schadeverzekeringen

U wilt uw dierbare eigendommen graag beschermen tegen beschadiging of verlies. Mocht er zich onverhoopt toch een schade voordoen is het prettig om te weten dat u er goed voor verzekerd bent. Voorbeelden van schadeverzekeringen waarvoor u zich bij ons kunt verzekeren zijn o.a.:

  • Autoverzekering
  • Woonhuis- en inboedelverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Reisverzekering

Wij bieden schadeverzekeringen aan van verschillende verzekeringsmaatschappijen. Daarbij is het vaak mogelijk om uw schadeverzekering samen te voegen in één pakket, waardoor u extra premiekorting krijgt en profiteert van het gemak van meerdere verzekeringen in één pakket.

Zowel de particuliere als zakelijke klant kan voor schadeverzekeringen bij ons terecht. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Levensverzekeringen

Een verzekering die wordt afgesloten op iemands leven, wordt ook wel een levensverzekering genoemd. Er zijn verschillende soorten levensverzekeringen, zoals een overlijdensrisicoverzekering of uitvaartverzekering. Elke van deze verzekeringen kunnen voor specifieke (gezins-)situaties geschikt zijn.

De overlijdensrisicoverzekering zorgt ervoor dat uw nabestaanden zonder financiële zorgen achterblijven nadat u onverwachts komt te overlijden. Het wegvallen van een inkomen kan immers een grote financiële impact hebben. Deze verzekering wordt vaak gesloten in combinatie met een hypotheek. Maar ook voor huurders kan deze verzekering een belangrijke aanvulling zijn.

Een uitvaart brengt vaak veel kosten en zorgen voor de nabestaanden met zich mee. Met een uitvaartverzekering is het mogelijk om de kosten van een uitvaart in geld en/of diensten te verzekeren. Hiermee kunt u er dus voor zorgen dat uw dierbaren in emotioneel moeilijke tijden zonder financiële zorgen achterblijven.

Zowel de particuliere als zakelijke klant kan voor levensverzekeringen bij ons terecht. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Inkomensverzekeringen

Een inkomensverzekering is een verzekering die met name bedoeld is voor de zelfstandig ondernemer. Met deze verzekering kunt u het risico van inkomensterugval door bijvoorbeeld ziekte of ongeval verzekeren. Voorbeelden van inkomensverzekeringen zijn de Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) en de Verzuimverzekering.

Bent u zelfstandig ondernemer met of zonder personeel? Of bent u van plan om een bedrijf te starten? Neem voor meer informatie over inkomensverzekeringen contact met ons op.

Contact

Contact

Neem telefonisch contact op tussen 8.30 en 17.00 op werkdagen via
0492 - 468 817.
Afspraak maken