Lening & krediet

Mensen sluiten tegenwoordig gemakkelijker een lening af. De drempel om te lenen wordt ook steeds lager. Vooral via Internet gaat het helemaal eenvoudig, met een paar muisklikken is extra bestedingsruimte zo geregeld. Maar wat is nu verstandig?

Bij een lening moet u verder denken dan alleen het doel waarvoor u leent. Past de lening in uw levenspatroon. En belangrijk, kunt u de financiƫle verplichtingen ook aan.

Het juiste advies helpt om een verstandige keuze te maken. Attentiv advies dus!

Ons advies

Verder kijken! Dat doet de Attentiv adviseur altijd bij het afsluiten van een lening of krediet. Waar u waarschijnlijk bezig met het doel van de lening, kijken wij naar de lening en uw (toekomstige) financiƫle plaatje. Op basis daarvan zoeken we de beste lening. Een lening die past bij uw situatie en waar u straks ook mee uit de voeten kunt.

Attentiv speelt graag open kaart en adviseert u in alle eerlijkheid over de juiste lening. We bieden een doortimmerd advies over de vorm, rente, looptijd en de geldverstrekker. Na uw akkoord regelen wij dat u zo snel mogelijk over het geld kunt beschikken. Zodat u er iets moois mee kunt doen! Want daar ging het u uiteindelijk toch om. Kijk ook verder en vraag ons om advies!